in Music

Min nye Taylor guitar, og mit forsøg på guitarspil

Der var engang for længe siden, jeg havde bumser og stemmen var lige gået i overgang og så lyttede jeg til heavy rock og syntes den fede guitar solo var det bedste i verden.

Så jeg besluttede at sådan skulle jeg lære at spille, mere specifikt nøjagtig ligesom Yngwie Malmsteen (Hør ham spille her). Nå, som du nok har gættet skulle det ikke gå sådan. Ret hurtig opgav jeg min guitarlærer og guitarspillet helt. Han ville have mig til at spille klassisk fingerspil, WTF? det er fandme kedeligt 🙂

Kan I se hvorfor mit vilde teenage gen gav op?

Men nu er jeg blevet gammel og følsom, så tænkte det var på tide at få lært bare en lille smule guitarspil. Så er det så heldigt at de gode mennesker hos Marno Sørensen kan træde til og hjælpe med en lækker Western Guitar fra Taylor.

Nærmere bestemt har jeg fået mig en Taylor GS Mini med massivt mahgoni dæk, den er godt nok lækker og har en virkelig sprød lyd.

Så nu har jeg givet mig i kast med DVD’en lær at spille guitar med Ole Kibsgaard, med lidt tid og indsats så skal jeg sgu nok lære at spille den der heavy solo (yeah right).