in Arbejdsklima

Øg kreativiteten og arbejd mere effektivt

Stødte for længe siden på en app kaldet Coffitivity som lægger en smule baggrundsstøj ind ved at simulere lyden i f.eks. en kaffebar som simre af liv.

Konceptet er baseret på studier som viser at et helt stille rum er ekstremt svært at være kreativ i og samtidig er en larmende arbejdsplads ekstremt frustrerende at arbejde i, f.eks. storrumskontoret.

Imens den blanding af ro og uro som ofte er tilstede på f.eks. en kaffebar giver det perfekte miljø til at arbejde kreativt endog fokuseret.

Dette understøttes af artiklen Why Ditching The Office Could Help You Be More Creative på Fast Company.

Selv har jeg brugt appen Coffitivity jævnligt og finder at det giver en dejlig form for ro omkring ens arbejde at have en summen fra kaffebaren i ørene. Man lukker af fra det forstyrrende storrumskontor på en helt anden måde end normalt. Så i mangle af bedre er det et fremragende alternativ til at komme ud af kontoret og arbejde på en rigtig kaffebaren eller et helt andet sted. For der er ingen tvivl om at den helt fleksible arbejdsplads hvor du tilpasser arbejdsstedet til din opgave er den bedste løsning 🙂

  1. Jeg prøvede Coffitivity af i aftes, mens jeg sad og rodede med noget kode, efter ungerne var puttet og der var helt stille i huset. Det fungerede desværre ikke rigtig for mig, men blev hurtigt til en irriterende summen. Måske, hvis der var et track fra en lidt mindre café?

Comments are closed.