in Inspiration, Motivation, Vision Board

2015 et vision board og mål der skal nåes

Det er jo så populært at have et eller flere nytårsforsætter. Egentlig er det ikke noget jeg tror på, alle dage ud af de 365 på et år kan være lige gode til at ændre en vane eller sætte sig et nyt mål. Men jeg vil da medgive at der er noget symbolsk i at evaluere og sætte sig mål ved et årsskifte.

Så jeg har altså brugt årets første dag på at lave et lille vision board med en række mål og ønsker til 2015. Mange af tingene er noget jeg allerede gør eller har tænkt over længe. Men måske er noget ikke blevet taget så seriøst eller også er det forblevet ved tanken. Så nu har jeg altså fået det skrevet ned og gjort synligt, hvilket er første skridt i vejen mod at realisere sine mål og drømme.

Et vision board er levende så jeg vil løbende arbejde med hvad mit vision board indeholder, nogle ting vil tage en ny form og andet vil måske ryge helt ud og blive erstattet af noget andet. Med tiden vil der komme flere vision boards til, nogle vil være mere visuelle imens andre forbliver tekst. Det vigtigste for mig er dog at jeg vil synliggøre mine mål og drømme for mig selv. Synliggørelse og det at skrive ting ned gør det meget nemmere at indfri dem.

Nedenfor kan du se mit vision board som det ser ud her 3 dage inde i det nye år.

Og har du selv brug for et godt værktøj til at sætte og nå dine mål så kan du bruge SMART modellen og denne SMART mål generator på pe3a.dk.

2015-01-01 19.46.14