in Inspiration, TED

Online læring, en guide til at lære alting online

De fleste af os kender det. Det der med at gå i skole er ikke altid det fedeste. Men vi vil stadig gerne lære nye ting. At tilegne os ny viden er en del af livet, vi gør det bare på vidt forskellige måder og på vidt forskellige tidspunkter. Der er en enorm kilde af online læring og viden tilgængelig. Mere end nogensinde og det bliver ikke mindre. Mulighederne for at få ny viden på en både underholdende og seriøs måde er uendelig.

Dagens TED talk handler om netop det store fællesskab der er omkring online læring.

Jeg kan nikke genkendende til denne fagre nye verden igennem min søn, ja og de TED talks jeg selv ser. Men min søn vokser op med de mange kanaler og han færdes hjemvant imellem de mange YouTube kanaler. Lige nu opfatter han dog slet ikke at han lærer nyt hele tiden, han opfatter blot at han bliver underholdt. En underholdning han langt fra altid finder i skolen.

Vi kan alle lære og vi kan alle blive ved med at lære, det er sgu en spændende verden og tid vi lever i. Den uudtømmelige kilde af online læring skal bare udnyttes til fulde, jeg er vild med det.

The nerd’s guide to learning everything online

Se den spændende og inspirerende snak af forfatteren John Green.

TED / John Green – via Iframely

John nævner nogle kanaler i sin snak om at lære alt online, disse er:

zefrank1

calculus | Tumblr

AskHistorians • /r/AskHistorians

MinutePhysics

CrashCourse

SmarterEveryDay

 

Billede credit: Anne Davis 773